360 ° diensten voor verzekeraars

STRATEGIE

WIS werkt groeistrategieën uit voor verzekeraars, draagt bij aan het verhogen van hun productiviteit en het verbeteren van de informatiesystemen.

Lees meer…

ACTUARIAAT

Op basis van zijn grote deskundigheid begeleidt WIS, specialist in actuariële adviesdiensten in België, de grootste bedrijven uit de verzekeringssector.

Lees meer…

OPLOSSINGEN

Onze BPO-diensten zullen de snelheid en de kwaliteit van de verwerking van claims verbeteren, de administratieve kosten verminderen en de processen stroomlijnen.

Lees meer…

Over ons

WIS is een kantoor gevestigd in Brussel, Luxemburg en Parijs, gespecialiseerd in actuariële consultancy. Onze belangrijkste activiteit is risicobeheer voor verzekeringsgroepen.

Wij zijn een preferentieel contact dienste van de verzekeraars. Onze dochteronderneming ATCI is gespecialiseerd in het inrichten, omvormen en beheren van informatiesystemen.

Wij ontwikkelen groeistrategieën en oplossingen uitsluitend bestemd voor de verzekeringssector.

 • DESKUNDIGHEID

  We hebben meer dan 15 jaar ervaring in de verzekeringssector.

 • TECHNISCHE COMPETENTIE

  We hebben ook 15 jaar ervaring op het gebied van informatica toegepast op verzekeringen. Een dubbele competentie die zeer zeldzaam is op de markt.

 • FLEXIBEL

  Wij passen ons voortdurend aan om aan de behoeften van onze klanten te voldoen met een pragmatische en collaboratieve aanpak.

 • BETROUWBARE PARTNER

  WIS plaatst betrouwbaarheid in het centrum van de klantrelatie. We maken gedegen afspraken met de bedoeling deze op termijn te ontwikkelen.

KOM BIJ ONS TEAM!

WIS werft junior en senior medewerkers aan om zijn team uit te breiden met nieuw talent.

We werven regelmatig nieuwe werknemers aan. Ontdek de werk- en carrièremogelijkheden binnen het WIS-kantoor en vind de beste positie die voldoet aan uw professionele doelstellingen.

Wij wensen in de eerste plaats uitmuntendheid en prestaties te belonen in een uitgewerkt carrièrepad.

Case studies

Wilt u meer weten over onze activiteiten?

U kunt drie voorbeelden van casestudies raadplegen die beschikbaar zijn op onze website. Aarzel niet ons te contacteren met eventuele vragen.

Onze klanten spreken voor ons

“La qualité des ressources et le souci du management à s’adapter à nos besoins ont été des atouts majeurs pour bâtir et maintenir notre relation de confiance sur le long terme.”

Un assureur BelgeCRO

“A management involved and available on their missions, which allowed us to be more efficient despite the complexity of the projects”.

Retail Business TransformationBelgian Insurer

“Une équipe à l’écoute de nos particularités, pleine de ressources face aux problèmes rencontrés sur le terrain, pour un résultat à la hauteur des engagements de délai et de qualité.”

Directeur Assurances VieUn assureur français

“Thanks to their actuarial and IT skills, they were able to understand and interpret our business needs to design a simple and effective tool that met the requirements of financial regulatory authorities and that also reduces processing time by several days per month.

CFOa Luxembourg Insurer

Philippe heeft mij in de voorbije 10 jaar op regelmatige basis geholpen met het vinden van, al dan niet tijdelijke, jonge krachten om bij te springen in de dagelijkse operationele werking van ons Financial & Risk Management. De aangebrachte kandidaten gaven steeds blijk van een grote motivatie en gedrevenheid en steunden op een stevige theoretische basiskennis, die hen hielp om zeer snel operationeel te zijn.

Ook voor grotere projecten in ons domein, kon ik op Philippe rekenen om tijdelijke medewerker te vinden met een relevante ervaring.

Belgian InsurerChief Actuary Department

Onze klanten