businesswoman thinking and plan business strategy

WIS gespecialiseerd in actuariaat/ consulting

Met zijn team van hooggekwalificeerde specialisten helpt de WIS Groep verzekeraars om de kwaliteit en snelheid van hun diensten met hoge toegevoegde waarde te verbeteren en tegelijkertijd de kosten te verlagen. Wij groeperen zowel zakelijke als IT-competenties, die we al meer dan 15 jaar bewijzen, om verzekeringsmaatschappijen te ondersteunen bij de veranderende processen die verband houden met de hele risicoketen.

Opgericht door Philippe Afendulis te Brussel gebruikt de WIS Groep een innovatieve aanpak die nog steeds uniek is in België. Onze kennis en expertise in de verzekeringsbranche stellen ons in staat om een breed scala van diensten aan te bieden. We richten onze activiteiten bijgevolg op drie hoofdgebieden:

De zakelijke benadering van de verschillende medewerkers, de oprichters en partners van het bedrijf laat ons toe ook het uitbesteed beheer van verzekeringscontracten in België op ons te nemen.

Een preferentieel contact ten dienste van de verzekeraars

Op welke onderscheiden wij ons? Door dezelfde voordelen als voor de grootste bedrijven in de sector aan te bieden binnen een bedrijf op mensenmaat, bereidt WIS de toekomst van haar klanten voor met behulp van een specifieke professionele expertise met inzicht in de verschillende uitdagingen. Dit verschaft ons een filosofie die duidelijk verschilt van de andere spelers op de markt.

Samen met de transparantie die u in al onze acties terugvindt, is de impact van technologie op de businessmodellen onze eerste zorg. We spelen hier optimaal op in via onze dochteronderneming ATCI, gevestigd in Parijs, die IT-consultants groepeert.

ATCI, onze dochteronderneming gespecialiseerd in de creatie, verwerking en het beheer van informatiesystemen

Bij het dagelijks beheer en de realisatie van onze projecten, vertrouwen we op onze dochteronderneming ATCI die de menselijke en technische vaardigheden heeft om het geheel van IT-problemen op bedrijfsniveau aan te pakken. Opgebouwd rond drie gebieden van expertise – Infrastructuur, Applicatie, Consultancy voor verzekeringen en banken – biedt ATCI eenvoudige en doeltreffende oplossingen voor de complexe businessvereisten.

Groeistrategieën en oplossingen uitsluitend bestemd voor de verzekeringssector

De groeistrategieën en ontwikkelingsoplossingen van WIS zijn exclusief voor de verzekeringssector en dat is de kracht van ons bedrijf. Wij richten ons 100% op dit domein.

WIS levert BPO-diensten aan verzekeringsmaatschappijen met ideeën die hun vermogen om kwalitatieve resultaten te boeken door een unieke manier van werken bevorderen. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het leveren BPO-diensten die nog steeds groei kennen binnen de verzekeringssector in België.