businesswoman thinking and plan business strategy

WIS: Drie letters om ons beter te leren kennen

Wat betekent WIS? De W is ontstaan uit Wikitree, een bedrijf opgericht door Philippe Afendulis in 2011. De letters I en S kom van Insurance Services, de core business van ons bedrijf dat de nadruk legt op collaboratief werk.

WIS helpt verzekeraars de kwaliteit en de snelheid van hun hoogwaardige diensten te verbeteren en tegelijk de kosten te verlagen. Samen met onze strategische en actuariële diensten, stelt de zakelijke benadering van de oprichters, partners en de verschillende werknemers van het bedrijf ons in staat om het uitbesteed beheer van verzekeringscontracten in België te verzorgen.

WIS gebruikt zijn diverse competenties om ze te vertalen naar efficiënte diensten. Met de steun van een team van ongeveer 30 werknemers, zal de WIS Groep binnenkort aanwezig zijn in Luxemburg in de loop van 2017.

Een ervaren team dat uw uitdagingen aan kan

WIS is een high-level business partner die u helpt voldoen aan de vereisten van de lokale en Europese regelgeving en tegelijkertijd de digitale hervormingen op zich neemt die inherent zijn aan de huidige behoeften. Als de technologie de motor is van innovatie, dan zijn het de mensen die de sleutel tot de hervorming van de verzekeringen van morgen in handen hebben. WIS heeft in zijn managementteam:

Philippe Afendulis, stichter

Philippe Afendulis weet talent te bundelen. Hij is gespecialiseerd in business strategie en business development en was oprichter en General Manager van de WikiTree Groep gedurende 6 jaar. Philippe Afendulis ontwikkelde en beheerde vier afdelingen van de groep: Actuariaat (expertise) – Consulting-BPO verzekeringen – Portfolio beheer in Run-Off – IT Infrastructure & Development (onze dochteronderneming ATCI). Hij is tevens voorzitter van ATCI SA, IT-platform en de Franse dochteronderneming van WIS.

Michel Thibaut, partner stichter

Als partner en oprichter van de dochteronderneming ATCI, heeft Michel Thibaut TACTIS Distribution opgericht om de distributie van een incasso software te hervatten. De TACTIS software bestaat al 10 jaar en heeft ongeveer 700 gebruikers. Als oprichter en technisch directeur van ATCI sinds 1999, deelt hij nu zijn ervaring en expertise op het gebied van IT-strategie en grote projecten.

Fabienne Abattucci, partner

Zij studeerde af met een master in de rechten en heeft tijdens haar carrière leidinggevende functies vervuld. Met meer dan 10 jaar ervaring in HR, recht, office management en beheer in een internationale omgeving maakte Fabienne Abattucci deel uit van de directie van WikiTree en sloot ze zich als Senior Executive Manager bij ons aan vanaf de oprichting van WIS.

Werving

Actuarissen, Business Analysts, Business experten of Functionele Analisten …, WIS heeft een dertigtal medewerkers en rekruteert voortdurend junior of expert-profielen.

Ons partners

DECAVI is nu een onmisbare speler in de verzekeringssector geworden, dankzij diensten die specifiek op deze sector gericht zijn.

De aangeboden services zijn onontbeerlijk voor de professionelen in de verzekeringswereld (makelaars, verzekeraars, actuarissen). Daarnaast helpt DECAVI beslissingnemers van ondernemingen ook aan de nodige informatie om hun verzekeringsproblemen op te lossen.
Naast het organiseren van evenementen in de sector en de publicatie van marktstudies, reikt DECAVI sinds 2000 de verzekeringstrofeeën uit.

Decavi – Laurent Feiner (CEO)
Lindekensweg, 57 – 1652 Alsemberg
Tel : +32 2 520.72.24 – GSM : 0495/51.43.40
Email: laurent.feiner@decavi.be / www.Decavi.be