careers-FINAL

WIS werft junior en senior medewerkers om zijn team uit te breiden met nieuw talent!

WIS werft junior en senior medewerkers om zijn team uit te breiden met nieuw talent!

U bent op zoek naar een baan die in overeenstemming is met uw talenten? WIS is een deskundig bedrijf in actuarieel advies in volle expansie gespecialiseerd in groei- en ontwikkelingsstrategieën voor verzekeringsmaatschappijen. Onze gepersonaliseerde aanpak geldt zowel voor onze klanten als voor elk van onze medewerkers.

We werven regelmatig nieuwe medewerkers aan of ze nu pas afgestudeerd zijn of ervaren professionals. Specialisten in actuariaat, financiële analyse, verzekeringen, statistieken, projectmanagement … We hebben een model voor personeelsbeleid uitgewerkt dat prikkels biedt om de individuele inzet van eenieder te belonen.

Uitmuntendheid en prestaties belonen in een uitgewerkt carrièrepad

Ons succes hangt af van de kwaliteit van onze teams. Daarom is het onze prioriteit om een cultuur die uitstekende prestaties beloont en talent stimuleert te ontwikkelen.

Wij waarderen de collaboratieve aanpak om iedereen aan te moedigen om kennis, vaardigheden en methodes te delen. Ons doel is om de beste antwoorden te geven op de vragen van de sector, hun prestaties te verbeteren en waarde te creëren op de lange termijn.

Ben je een jonge afgestudeerde?

Ontdek onze verschillende diensten en stel u voor waar uw vaardigheden het beste bij aansluiten. Stuur uw cv en een begeleidende brief. We zullen contact met u opnemen om een mogelijke toekomstige samenwerking te bespreken.

Door uw carrière bij WIS te beginnen, heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan gevarieerde en verrijkende opdrachten.

Bent u een ervaren professional?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging voor uw carrière? Bij WIS, zult u zich echt kunnen ontplooien binnen een structuur die groeit met grotere verantwoordelijkheden dan in een grote groep.

Op zoek naar een stage?

U zit in een instelling van hoger onderwijs en wilt een stage doen binnen een structuur op mensenmaat om het beste van jezelf te geven in het centrum van de grootste projecten van onze klanten om zo uw potentieel te ontwikkelen? Stuur ons uw kandidatuur.

Onze aanbiedingen

24/07/2017 – ActuaryDownloaden

24/07/2017 – BA Insurance – Downloaden

Solliciteer online